Aanmelden als klant

Op deze pagina kunt u zich aanmelden om inkopen te kunnen doen in de Mod Group. Wij verzoeken u het aanmeldingsformulier volledig in te vullen.
Na verzending krijgt u van ons een bevestigingsmail welke moet worden uitgeprint en mee genomen moet worden wanneer u zich bij de receptie aanmeldt .
Bij de receptie zal een van onze medewerkers u dan graag verder informeren over de Mod Group en haar huurders .

- De toegang word verleend aan maximaal 2 personen per inschrijving.

- Uiteraard zijn kinderen welkom, alleen wel onder de strikte toezicht van de ouders en stepjes | fietsjes en andere vervoersmiddelen ( anders dan een kinderwagen ) zijn niet toegestaan.

- Honden zijn helaas niet toegestaan.


LET OP! GEEN VERKOOP AAN PARTICULIEREN!

  • Mod-Group updates als u deze opties aan klikt blijft u op de hoogte van gewijzigde openingstijden en nieuwe ontwikkelingen in de mod group

  • Strength Indicator
  • De snelkoppeling naar onze disclamer en ons privacybeleid vind u hieronder


  • Ons privacy beleid vind u hier en onze Disclaimer vind u hier

Corona update

Beste klanten / bezoekers van de Mod Group, Vanaf donderdag 23-4-2020 zal de Mod Group haar deuren weer open zetten voor klanten en bezoekers, weliswaar met bepaalde veiligheidsbepalingen. o.a.: Er is éénrichtingsverkeer om kruisbesmetting te voorkomen, houd u zich a.u.b. aan de aangeven route. Zie route op de tekening. Desinfecteer uw handen bij binnenkomst. Ook bij de individuele showrooms. Probeer ten alle tijden 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Kom het liefst alleen inkopen doen maar maximaal met 2 personen. Ongeacht of u tot het zelfde gezin behoort houd a.u.b. ook bij ons binnen 1,5 meter afstand van elkaar. Als wij of een showroomhouder u op de geldende regels attendeert dan bedoelen wij dit goed en willen u er alleen aan herinneren dat we alleen open kunnen blijven als iedereen zich aan de regels houd. Betaal het liefst alleen per pin! Kunt u niet anders zorg dan dat het geld overhandigd word op een gepaste manier zonder persoonlijk contact. We hopen u allemaal weer te kunnen verwelkomen en alvast bedankt voor de medewerking. Tot Dan! M.v.g, Team Mod Group

nl Nederlands
X