Coronabeleid

Beste klanten / bezoekers van de Mod Group,

Via deze weg willen we u onze regels omtrent de Coronamaatregelen per 28-11-2021 in de Mod Group verduidelijken;

Wij hanteren voor een x periode aangepaste openingstijden tot 17.00. Zodra de regelgeving het toelaat dan passen wij dit meteen weer aan naar onze standaard openingstijden.

 1. Wij verzoeken iedereen een mondkapje te dragen in de Mod Group
 2. Desinfecteer uw handen bij binnenkomst. Ook bij de individuele showrooms.
 3. Probeer ten alle tijden 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
 4. Kom het liefst alleen inkopen doen maar maximaal met 2 personen.
  – Ongeacht of u tot het zelfde gezin behoort houd a.u.b. ook bij ons binnen 1,5 meter afstand van elkaar.
  – Wij behouden het recht om mensen die in groepen komen te weigeren en buiten te houden, dit ook om het aantal personen in de Mod Group zo laag mogelijk te houden.
  – Op vooral zondag merken wij op dat er een dagje uit van gemaakt word door met het hele ( volwassen of boven en onder de 13jaar ) gezin te komen, helaas is dit in de huidige coronatijd niet toegestaan. maximaal 2 personen naar binnen ongeacht boven of onder de 13 jaar. Zie ook hierboven.
 5. Als wij of een showroomhouder u op de geldende regels attendeert dan bedoelen wij dit goed en willen u er alleen aan herinneren dat we alleen open en coronavrij kunnen blijven als iedereen zich aan de regels houd, word niet boos of voelt u zich niet aangevallen.
 6. Huisdieren blijven helaas niet toegestaan.

 

Wij bedanken u op voorhand alvast voor uw volledige medewerking!
M.v.g, Team Mod Group

Corona update

Beste klanten / bezoekers van de Mod Group, Vanaf donderdag 23-4-2020 zal de Mod Group haar deuren weer open zetten voor klanten en bezoekers, weliswaar met bepaalde veiligheidsbepalingen. o.a.: Er is éénrichtingsverkeer om kruisbesmetting te voorkomen, houd u zich a.u.b. aan de aangeven route. Zie route op de tekening. Desinfecteer uw handen bij binnenkomst. Ook bij de individuele showrooms. Probeer ten alle tijden 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Kom het liefst alleen inkopen doen maar maximaal met 2 personen. Ongeacht of u tot het zelfde gezin behoort houd a.u.b. ook bij ons binnen 1,5 meter afstand van elkaar. Als wij of een showroomhouder u op de geldende regels attendeert dan bedoelen wij dit goed en willen u er alleen aan herinneren dat we alleen open kunnen blijven als iedereen zich aan de regels houd. Betaal het liefst alleen per pin! Kunt u niet anders zorg dan dat het geld overhandigd word op een gepaste manier zonder persoonlijk contact. We hopen u allemaal weer te kunnen verwelkomen en alvast bedankt voor de medewerking. Tot Dan! M.v.g, Team Mod Group

nl Nederlands
X