Privacybeleid

Wie zijn we

Ons website-adres is: https://www.mod-group.nl

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Wij verzamelen de volgende gegevens

Door gebruik te maken van de website en/of (online) diensten van Mod-Group laat u persoonsgegevens achter. Mod-Group bewaart en gebruikt de gegevens die rechtstreeks door u worden verstrekt ( zoals met het invullen van het contactformulier). Mod-Group verwerkt in dit kader de volgende categorieën persoonsgegevens:

NAW-gegevens & contactgegevens Kamer van Koophandel gegevens IP-adressen

Deze persoonsgegevens wordt door Mod-Group gebruikt ter verbetering van haar dienstverlening en die van de bij haar aangesloten professionals, het uitvoeren van overeenkomsten en het bevorderen van de communicatie met professionals, prospects en relaties.

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Ons contactformulier komt bij ons binnen als email en zal ook als zodanig worden behandelt

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Wij houden allen bezoekers aantallen bij

Met wie we jouw data delen

Mod-Group verstrekt geen persoonsgegevens aan derden, tenzij zij daartoe op grond van een wettelijke verplichting, uitspraak van de rechter of toezichthoudende instantie verplicht wordt, dan wel indien dit noodzakelijk is in het belang van het voorkomen, opsporen of vervolgen van strafbare feiten (zoals fraude, bedrog of oplichting).

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Aanvullende informatie

Mod-Group houdt zich aan de Wet bescherming persoonsgegevens (’Wbp’) en andere toepasselijke wet- en regelgeving. Zij respecteert de privacy van haar (potentiële) klanten en ieder ander die gebruik maakt van haar website en/of online diensten. Persoonlijke gegevens worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. De opslag en doorgifte ervan wordt door Mod-Group passend beveiligd.

Mod-Group heeft haar gegevensverwerkingen conform de Wbp aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens (’AP’). Persoonsgegevens die aan Mod-Group worden verschaft worden vertrouwelijk behandeld.

Hoe we jouw data beveiligen

Mod-Group gaat op een behoorlijke en zorgvuldige wijze om met de persoonsgegevens zoals aan haar toevertrouwd en hanteert passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen tegen verlies of tegen enige vorm van niet-geautoriseerde toegang, niet-geautoriseerde bekendmaking of anderszins onrechtmatige verwerking.
De persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan wettelijk toegestaan en nodig is voor het verwezenlijken van de doelen zoals hierboven beschreven.

Welke datalek procedures we geïmplementeerd hebben

Mod-Group houdt zich aan de Wet bescherming persoonsgegevens (’Wbp’) en andere toepasselijke wet- en regelgeving. Zij respecteert de privacy van haar (potentiële) klanten en ieder ander die gebruik maakt van haar website en/of online diensten. Persoonlijke gegevens worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. De opslag en doorgifte ervan wordt door Mod-Group passend beveiligd.

nl Nederlands
X